Pages Menu
Categories Menu

Werkwijze

Het juiste interieur ontwerp is een samenspel tussen meubels, verlichting en kleur om de gewenste sfeer te bereiken. Een goed interieurontwerp is niet alleen mooi, maar ook functioneel en moet goed passen bij de bewoners van het pand. Of het nu gaat om de inrichting van een specifieke ruimte of een totaal ontwerp.
Met minimale aanpassingen kan een interieur een hele andere sfeer uitademen; nieuwe opstelling in de ruimte of het herstofferen van uw geliefde fauteuils. Voor montages en maatwerk van kast of keuken schakelen wij de juiste mensen in, die allen met passie en kennis van zaken hun vak uitoefenen.
Ieder huis is anders. Geen enkele ruimte hetzelfde en elke wens is specifiek. Daarom is het moeilijk om vaste prijzen te hanteren. Wij denken dan ook graag met u mee over het kostenaspect. Met een offerte kunt u zich een helder beeld vormen over de kosten. Na bezichtiging van uw huis of kantoor maken wij een offerte voor u op maat. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan

 

Persoonlijk kennismaken en uw wensen vertalen naar een concreet en praktisch plan is misschien wel het belangrijkste onderdeel. In uw huis of op kantoor, om de ideeën en mogelijkheden te bespreken. Aan de hand hiervan wordt er voor u een plan van aanpak gemaakt met sfeerimpressies, wordt een duidelijk beeld gegeven van de tijdsplanning en krijgt u gedetailleerde opgave van de kosten.

 

Om optimaal te kunnen functioneren is het van belang dat je je aangenaam voelt in je eigen omgeving. Als deze plezierig en comfortabel is ingericht vergroot dat je gevoel van geluk”.

IMG_6051

Licht bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer in uw huis. Strijklicht, leeslicht, sfeerlicht, direct of indirect licht. Allemaal hebben zij hun eigen specifiek effect in de ruimte. Licht is van groot praktisch belang. Ze zijn onmisbaar in een prettige leefruimte. In één ruimte zijn dan ook vaak diverse lichtbronnen met verschillende functies noodzakelijk. Wij maken een passend plan bij uw woonwensen.

foto voor lichtplan                                                                                                                                                                                                    

Door ervaring kennen wij de juiste weg waar de beste materialen kunnen worden gekocht. Origineel, authentiek en duurzaam. U hoeft niet eindeloos te zoeken en winkel in en winkel uit te gaan, wij nemen dat graag op ons. Indien gewenst kunnen wij u meenemen naar inkoopcentra.

foto inkoop...

Inrichten is veel meer dan gewoon meubels neerzetten of een muur een kleurtje geven. Een interieur moet meer zijn dan een mooie compositie.

De ‘flow’ in huis is belangrijk; de ergonomie van de keuken, waar spelen de kinderen, waar wordt er gewerkt of juist tv gekeken. Alles in harmonie en met de gewenste uitstraling. Dan wordt een huis een thuis: leefbaar en in balans. Een minimale aanpassing kan al veel woongenot creëren.

project_ab_80

 

Om een goed idee te geven van hoe uw toekomstige interieur eruit zal gaan zien, maken wij een ‘moodboard’. Hiermee wordt geïllustreerd welke soorten materialen, kleuren, stoffen en invalshoeken wij zullen toepassen aan de hand van uw ingebrachte wensen en ideeën.

IMG_0209

Stoffering is maatwerk. Met onze materiaalkennis leveren wij in samenwerking met gespecialiseerde ateliers een passende oplossing. Zowel voor gordijnen, shutters als ook vloeren. Veel gerenommeerde merken kunnen wij leveren. Voor nadere informatie kijk bij ‘Collectie”. Wij helpen u graag de juiste keuzes te maken.

Wij bedenken, samen met u, een passende manier waarop uw interieur qua comfort, originaliteit en functionaliteit het mooiste neer kunt zetten. Samen maken wij met u een ontwerp dat bij u past, zodat u zich prettig gaat voelen in uw eigen leefomgeving.

relaxruimte_6

Het mooie erfstuk van oma, het tafeltje van de veiling, de gewilde designlamp…. wij combineren klassiek en modern eigentijds met elkaar. Zo ontstaat er een persoonlijk interieur. Kwaliteit en authenticiteit staan voorop. Wij gaan op zoek en vinden de aanvullingen die nodig zijn om het interieur uw karakter te geven.

Wilt u graag een bureau, kastenwand of tv meubel op maat laten maken maar u weet niet waar te beginnen? Wij helpen u daarmee graag verder.

Een fijne werkplek met persoonlijke spullen is een must in het woonhuis van nu
iPhone foto's dec14 222

Ga naar interieur adviezen :